you will call but i wont be at the phoneupdateSitter och kollar på tv nu, är riktigt seg. Det har jag varit hela dagen, har fortfarande inte orkat duscha eller fixa mig.
Åkte nyss en sväng till mormor och morfar med mamma, nåt annat har jag inte gjort idag. Packningen är fortfarande inte helt klar, jag hatar att packa. Kommer inte på vad jag ska ha med mig liksom..


gissa vem som äger sims 3?
Min söta pappa köpte det till mig för någon vecka sen. Man kan verkligen fördriva tiden med Sims, allting går så fort när man spelar det. Ellerhur?


confusedUsch jag är sliten och trött. Måste duscha och frächa upp mig lite, och även tänka på vad jag ska packa ner för grejer till mig själv förutom kläder osv. Vad behöver jag? Böcker, kamera, mobil. Kommer inte på någonting annat..


godmorgon världenGodmorgon bloggen.
Bloggsuget har inte varit på topp på senaste tiden, och det känns lite onödigt att börja blogga nu när jag ska åka bort till rhodos imorgon i två veckor. Men ni får i alla fall en dag full med bloggning, sen fortsätter jag när jag kommer hem.

Jag vaknade precis. Det är grått ute och det har regnat lite. Jag älskar regn.
Idag tänker jag spendera dagen med att packa det sista till imorgon. Så jag kommer nog också få ganska mycket tid till att blogga idag.

hörs senare


for dinner


i'm back on trackBloggen och alla läsare!

Nu var det riktigt länge sen ni hörde något från mig, känns det som i alla fall. Bloggsuget blir sämre nu på sommaren och jag har haft ganska fullt upp. Men jag kommer att vara hemma denna vecka och nästa, så då ska jag blogga riktigt bra!

Nu sitter jag och väntar på middag. Har precis lagt in alla bilder från när jag var på landet, det har inte funkat innan. Så nu är datorn full av nytagna bilder som ni kommer få se framöver.


läs

BÖRJAR BLI LITE SUGEN PÅ ATT BLOGGA IGEN, SOM NI KANSKE HAR MÄRKT SÅ HAR JAG VARIT LITE OFF I BLOGGEN. MEN NU ÄR JAG NOG PÅ GÅNG IGEN, MEN DET ÄR KRÅNGEL MED DATORN OCH ATT LÄGGA IN BILDER. MEN VÄNTA TILLS DET ÄR FIXAT, DÅ BÖRJAR IGEN. HÅLL UTKIK


RSS 2.0