--its funny how we always find ourselves wanting to run back to the ones we used to love, for some reason, thinking it would work out differently the second time.
AT THE END OF THE DAY YOU CAN EITHER FOCUS ON WHAT'S TEARING YOU APART OR WHAT'S KEEPING YOU TOGETHERhej mina fina. nu ligger jag i sängen och kan äntligen koppla av lite för ett ögonblick. jag är arg på mig själv för att min blogg suger något brutalt och att jag egentligen inte skriver om någonting intressant överhuvudtaget. det är nog inte speciellt intressant att läsa om vad jag gör på dagarna. de är för det mesta ganska enformiga och otroligt tråkiga dessutom nu när det är skola. fast kanske inte, jag vet inte. mina tankar får jag aldrig riktigt fram när jag väl sitter här med skärmen framför mig. jag kan stirra på skärmen i flera sekunder utan att veta hur jag ska börja. så var det inte förut, jag vet inte vad som har hänt. det är lustigt hur man kan ha så mycket inom sig som man inte vet hur man ska formulera i ord. för mycket tankar, oja det har jag. kanske lite för mycket. men det hör inte hit.
nu är det bara drygt 5 veckor kvar till sommarlovet och jag lever i chock. varför går livet så fort? för fort, jag hänger inte med. och att det snöar i maj är ju verkligen pricken över Iet. där fick jag ut lite av det som snurrar i mitt huvud, antar att det kommer bara jag låter det flöda. over and out, godnatt.


RSS 2.0